lauantai 31. elokuuta 2013

Tenavatähdet -vaihto

Osallistuin facebookin ompeluryhmässä vaatevaihtoon kahdella lapsella. Tytär sai Verson puodin Prinsessa-joustofroteesta ommellun hupparin. Löytyi pinkkiä ja prinsessoja. Paita on ollut varsin mieluinen ja päässyt käyttöön, vaikka kuvassa onkin myrtynyt neito.


Tokaluokkalainen sai pääkallohupparin jonka tekijäksi paljastui Tinniina. Joustocollege on todella miellyttävän tuntuista ja vaate ommeltu erittäin siististi. Poika päätti kuitenkin ettei tähtisilmä kelpaa, ja vaihtoi paidan naapurinpojan kanssa. Minua hieman harmitti mutta pääasia, että paita pääsi käyttöön. Se näyttää olevan käytössä aina kun on puhtaana...

Sain valita kolmesta lapsesta ja päädyin pikkuruisiin vauvanvaatteisiin. Tiesin saajan mieltymyksen retrovaatteisiin ja toiveena olikin ettei vaaaleanpunaista. Hetki piti pyörittää laatikoita mutta sain kuin sainkin retroväriyhdistelmän aikaan. Kietaisubody tumpuilla oma kaava, potkarit jostain Ottobresta. Setti päätyi Eufemian tyttärelle.

 Toisen paketin saajana oli 110 tyttö jonka toiveena "kaikki pinkki ja kimalteleva , siis sellainen mitä äiti ei ikinä mulle taho tehä". Saamansa piti. Marimekon ohut vakosamettia. Hihansuihin, helmaan ja taskunreunoihin laitoin siksak-nauhaa. Tämä lähti Stannan tytölle. Kaavana Mekkotehtaan Alviina.

Kimalletta löytyi taskusta, lintu on ommeltu kultalangalla.

 Kiinnitys takana yhdellä napilla.

Ei kommentteja: