lauantai 14. syyskuuta 2013

Savaway Viljamin puoti

Osallistuin Saumanvara-ryhmän Savawayhin varmaankin ensimmäisen kerran. Monta kertaa olin suunnitellut, vaan aina perjantaina huomasin tekeväni ihan jotain muuta. 

Viljamin puodilla on kampanja nimeltä Pandan sydän. Samalla kertaa kun Panda kävi luovuttamassa pehmolelut lapsille se kävi myös halattavana Helsingin keskustassa. Sillä kertaa Savawayn idea oli tutustuttaa yksi hesalainen ja kaksi muualtaolevaa. Panda toi kolme kangaspakettia, hieman isomman hesalaiselle ja kaksi vähän pienempää ulkopaikkakuntalaiselle. Hesalaisella ystävälläni ei ole blogia, mutta kolmistaan yhdessä Vaahteramäen Maisan kanssa muodostimme Team Sukuvian. Tehtävänämme oli keksiä jokin yhdistävä asia - yksi tai useampi. Esittelytekstimme: "Mummot, äidit, tädit, siskot ja tietysti me ommellaan - se on sukuvika Tekemisenmalli ja tällä kertaa lisämateriaali, ovat tulleet sukuperintönä. Yhdistävä materiaalimme on pitsi! Tuotoksemme tulevat pysymään myös suvussa, vaikka niitä ei pueta päälle. Ne näette illan mittaan."

Kankaana oli Viljamin puodin vihreä Puudeli-trikoo. Napit saatuja/kirpparilta, pitsi äitini virkkaama.Päädyin ompelemaan lorupussin ja sain käytettyä kankaan kokonaan.


Ei kommentteja: