torstai 2. huhtikuuta 2009

Uikkarit

Pitkän tauon jälkeen blogin päivittämiseen tulee iso kynnys. Olemme sairastelleet, viiden hengen perheemme on kolmen kuukauden sisään syönyt 12 antibioottikuuria. Jotain olen välillä ommellutkin ja kursseilla käynyt, keskeneräisiä vain on monta, valmista ei niinkään.

Kesäkin tulee joskus joten harjoittelin uikkarikankaan ompelua. Suunnitelmissa oli punainen valkoisin kantein, Eurokankaassa vain ei punaista ollut. Onneksi sentään valkoista. Harmaa kangas on ajalta jolloin pyöräilyhousut olivat suosiossa. Hyvin marinoitunut siis. Olin suunnitellut ompelevani nappilistan kiinni, ompelukurssin ohjaaja huomautti ettei koristelistaa nyt välttämättä niin tarkkaan kannata ommella. Tajusin viisauden miettiessäni miten saisin ompeleet siististi ommeltua. Näinkin tuli nätti. Saumojen ompelussa käytin kolmilankaista simultaanitikkiä, kanttauksissa peitetikkiä.

Neitosen kokouikkarin kaava on Ottobresta 2/2002.
Napit nappilaatikon kätköistä.
Keskimmäisen uikkarit Ottobresta 4/2004, sama kaava jolla olen aikaisemmin tehnyt pojille boksereita. Ei kerrota kenellekään, että napit ovat erivärisiä tai kuminauhan olisi voinut tasaisemminkin laittaa.Tykkään. Minusta näistä tuli tosi söpöjä.

Ei kommentteja: