perjantai 18. joulukuuta 2009

Ensiesittely ja projekteja

Saanen esitellä uuden tuttavani. Hän saapui viime viikolla kuriirin tuomana. Toivon, että ystävystymme ja voin kutsua häntä ystäväkseni. Nimeä hänellä ei vielä ole. Martan, Pirkon ja Kertun olen bongannut. Hänellä on jopa vyötärö, joten joutunen hieman lihottamaan häntä siltä kohdin. Yhteinen synttäri- ja joululahjani. Tosin salaperäisiä kirjeitä on tullut hänenkin jälkeensä, joten saanen jotain muutakin.
Sovitusnuken päällä Marimekon villaneuloksesta ommeltu imetysmekko. Tovi aikaa sitten, mutta edelleen kesken. Kaula-aukko ompelematta ja ala-lipareen kuminauha pitää purkaa ja ommella huomaamattomammin. Nyt näkyy päällepäin rumasti. Susanna vinkkasi pukemaan nuken kun epäilin, että lapset hajottavat sen turhan joutuin. Fiksu idea, lapset vääntelevät säätöjä aina ohi kulkiessaan jos nukella ei ole vaatteita päällä. Nakkasin ompelemani tonttulakitkin nukelle säilöön. Nuken takaa näkyy nojatuolin vanha pehmuste. Ensimmäinen nojatuoli on valmis, toisen purkaminen on aloitettu. Valmiita ompeluksiakin olisi, mutta en selviä valokuvaamaan. Muutenkin sillä saralla opettelemista ja sitten valo loppuu tyystin. Onneksi ostamme uuden kameran lähiaikoina.

4 kommenttia:

Minsku kirjoitti...

Ja mistä näytä löytyy ja mihin hintaan? Mä sanoin miehelle, että mäkin haluan koska joskallakin on :D

Joska kirjoitti...

http://www.sewingmachinediscount.co.uk/ Tuolta M tilasi nuken. Oli ensin googlaillut ja todennut tuon hyväksi merkiksi. Hintaa tuli postareineen 134,5puntaa. Toimitusaika taisi olla pari viikkoa. Tuohan se paras perustelu on. ;D

Susanna kirjoitti...

Oi sä oot jo saanu nukkes! Mä tilasin tuolta samasta paikasta joulukuun puolessa välissä eikä ole vielä näkynyt... :/ tuliko se kotiin asti vai pitikö hakea postista?

joska kirjoitti...

No höh. :( Oletko kysellyt perään? Joku viikko minullakin meni tuon saamisessa. En muista enää kuinka kauan. Toivat ihan kotiovelle, ei tarvinnut käydä mistään hakemassa. :)