tiistai 8. joulukuuta 2009

Veljekset kuin Mikki Hiiret

 


Mikki Hiiri -pusero alkujaan kierrätyskeskuksesta päätyi poikien puseroihin. Toinen sai hihat ja toinen muun osan paidasta. Mustaa resoria ja mustavalkoista Marimekon trikoota kaveriksi. Isompi paita jo oli täällä aikaisemmin, mutta tässä Pikkuveljenkin paita nähtäville. Kaava oma.  Arvatkaapa muuten suostuvatko käyttämään paitoja kun ovat liian erilaisia? Pikkuveli on käyttänyt omaansa kerran, Esikoinen ei vielä kertaakaan. Ärrin murrin. 


Ja tylsästi kalsarit molemmille. Kaava kalsareissa Ottobresta, taisi olla 4/04. Milloin pitää tehdä niitä sepaluksellisia kalsareita? Nämä menevät vielä ihan täydestä.Tällä asukokonaisuudella voisi osallistua vaikka siihen kalsarikuvaukseen mistä oli Kalevassa tai sen viikkoliitteessä juttua jokin aika sitten. Kunnon supersankareita. 


Höh. Ompelin joulukuvaelmaan 11 korvat eläimille ja muistin kuvaamisen annettuani ne jo eteenpäin. No, saatte kuvitella että olen ollut oikein ahkerana. Ensimmäisen nojatuolinkin verhoilu on loppusuoralla ja joululahjoja pitää vielä vähän viimeistellä.

Ei kommentteja: