sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Kirppistelyä

Neitoselle punaista. Metsolan punainen hippiekuosi, Popin punakuvioinen paita ja Lindexin juhlapaita. Yksi farkkumekko lisää, niitä taitaa ennestään olla jo muutama... Sandaalit täyttivät hyvän kengän kriteerit eikä hintakaan 1,6e ollut paha. Pienet huopikkaat meiltä puuttuikin. Pikkuinen virkattu huivi pääsi myös mukaan.


Jospa nämä rautaiset tuolit säilyisivät ehjänä, koriste-esineille tuppaa käymään huonosti. Sentään laitettiin oikein hylly olohuoneeseen koristeita varten kun oli jouluisin yms. sesonkiaikaan ongelma niiden laittamisessa. Nyt on jotain sitten väliaikanakin. Maatuskat oli huono idea, pojat roikkuivat hyllyn kaltevaksi.

Jokunen riepukin eksyi mukaan. Kaksi verhoa, sivussa lukee Taru by Saara Hirvisalo Fin-Helen by E. Helenius oy Origin Finland. Ehkäpä takiksi itselleni?


Pieniä pöytäliinoja takeiksi. Miehen kalsarikankaaksi nimittämä sinikuvioinen neulos päätynee pojille puseroiksi. Kukkakangas on niin retro, ettei siitä omille tule tehtyä, mutta kun halvalla sai niin pitihän se ottaa.


Alimmassa kuvassa värit ovat ihan ihmeelliset. Kankaassa on viininpunainen pohja ja paperinarut ovat roosa, luumu ja viininpunainen. Täysin pesemätöntä kangasta oli neljä metriä eikä hintaa ollut kuin kaksi euroa.


Kiersin melkoisen monta kirpparia kun kerrankin olin ihan itsekseni liikenteessä. Oli siellä kyllä jokunen muukin, paikat olivat ihan täynnä. Ainakin Pikkukiiski oli käynyt samoilla kirppareilla. Perjantaina kävin pikaiseltaan Alppilassa Aarrearkussa ja Second Hand Importissa, lauantaina kierrätyskeskuksessa, Helluntalaisten kirpparilla, Kontissa, Paljekirppiksellä ja Real Kirppiksellä. En varmaan koskaan ennen ole kiertänyt noin montaa kirpparia kerralla. Kirpparien määrään nähden ostosmäärä on kyllä melko pieni mutta löydökset sitten ovatkin mieluisia. Sen verran harvoin käyn nykyään kirppareilla, että maksan löydöistä sitten enemmän kuin entisvanhaan, silloin tuli käytyä vähintään kerran viikkoon, joskus useammankin kerran.

Pilvi vinkkasi keskustan kirpparissa olleen vetskareita, vinkin ansiosta vilkaisin Alppilassakin yhtä vakipöytää ja löysin yhden nipun vetskareita. Nyt tässä kirjoittaessani tajusin, että unohdin Kontissa vilkaista vetskarivalikoimat.

Tästä varmaan tulee tällainen sekameteliblogi kun tykkään itse käydä lukemassa niin monenlaisia blogeja. Valitan. :)

2 kommenttia:

inkeroinen kirjoitti...

Ihania löytöjä! Miulla oottaa just tuollanen ruskeapohjanen sydänkangas takiksi muotoutumista. Itelleni ajattelin tehhä :)
Ja tuo "liian-retro" -kukkakangas, IHANA :D

joska kirjoitti...

Ollapa tarpeeksi niin tekisinkin itselleni sydäntakin. :) Valitettavasti vain pyöreä pöytäliina joten riittää vain lapsen takkiin.