keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Traktoria ja raitaa

Liuta bodeja Nöttöselle (74) ja serkkupojalle (92). Serkkupojan bodyt Ottobren 1/2012 Bert nappilistabody, Nöttösellä sama ja raglanhihaisessa Papana 4/2010 muutettuna bodyksi. Harjoittelin urakalla nappilistan tekemistä. Kerkesin jo Ompeluelämää facebook-ryhmässä kehua miten helppo se on tehdä. Sivussa olevan nappilistan resorikantti olikin yllättävän työläs kohdistettava, lisäksi onnistuin kämmäilemaan nappien laittamisessa. 

Tekstiilipaja-kurssilla olen painanut kankaita, nyt sain vihdoin muutaman kuvan käyttöönkin. Traktori on appiukon ottama kuva, muokkasin sitä itse ja tein seulan. Serkkupojan bodyssa musta kangas mieheni t-paidasta, hihat Marimekon paloista. Samanväristä resoria ei ollut, mutta ei väriero minun silmääni häiritse.
Nöttösen body Marimekon paloista ja SuMilta saadusta mustasta trikoopalasta.

Nöttöselle, kangas vaihtareilta.


Nöttöselle, kangas Triteksiltä. Vasta kuvatessa huomasin leikanneeni saumanvarat kaulukseen, saas nähdä joudunko purkamaan vai meneekö päälle.Nöttöselle, kangas Triteksiltä. Oli edellisessä elämässään Pikkuveljen paita. Kangasta oli hintsusti joten raitoja ei voinut kohdistaa.


Nöttöselle, kangas Marimekon paloista.
Nöttöselle, kangas Triteksiltä.

Serkkupojalle, kangas vaihtareilta.


Serkkupojalle. Kangas kirpparilta ja vaihtareilta. Housut Ottobre 1/2012, tässä pyllypuoli päällepäin.


Nöttöselle, kangas kirpparilta. Tähän testasin toispuoleista kirjekuorta, ihan hauska tuli. Yksivärisessä näkyisi selkeämmin.

Nepparit Kamin, resorit saatuja ja Triteksiltä. Neppareita pitäisi tilata lisää, mustista ja ruskeista on uupeloa. Valkoisetkin ovat loppumassa.


ps. Edelliseen postaukseen liitin kuvat hamosista neidin päällä. Toinen kerkesi likaantua ennen kuvausta joten kuva takaapäin.

Ei kommentteja: