sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Kesätakki piparkakuilla

Neidin kesätakki oli ollut ajatuksissa pitkään. Saumanvarassa oli maaliskuussa takkihaaste joten otin ja tein takin valmiiksi lämpimiä kelejä odottamaan. Ehkä pitää vielä tehdä takki pienellä vanuvuorella tähän välikauteen.

Ihastuin hupun malliin. Tätä voisi soveltaa muissakin takeissa. Vaaleanpunainen vuori pilkottaa hieman.

Piirsin helmaan piparkakkuja.
Kaava: Ottobre 4/12 Naavakuusi. Koko 116. 
Kankaat ja vetoketju kirpparilta.

Ei kelvannut ainakaan vielä. Joku vika takissa oli vaan en päässyt selvyyteen mikä. Kenties kuitenkin käyttää sitä kesällä. 

Laitan ajastuksella useamman päivityksen muutaman päivän välein joten täällä on ainakin hetken elämää.

5 kommenttia:

NuppuNeula kirjoitti...

Nätti takki. Toivottavasti pian kelpaa, ettei mene kaunis takki ihan hukkaan. :)

joska kirjoitti...

Kiitos. Elättelen toiveita, että mieli muuttuu. Ainakin eilen oli jo vähän paremmalla mielellä takin kanssa kun sitä kovasti kehuttiin. En tosiaan ihan varmaksi tiedä mikä siinä niin tökkii mutta äitihän ompelee vaikka useamman jos tarvis on. ;)

KatiJ kirjoitti...

Aivan ihana ja suloinen takki :) ja toivottavasti mieli muuttuu :)

ketunpesän hanna kirjoitti...

voi että kun on kiva takki! helma ihan huippu. täällä ainakin yksi neitokainen olisi myös takkia vailla..jostain kun saisi alkusysäyksen. :) kankaatkin olisi...kevätsaamattomuus vaivaa. :)

joska kirjoitti...

KatiJ: kiitos, eiköhän takki vielä päältäkin löydy - ainakin joskus äidin vinkkaamana.

ketunpesän hanna: Sinulla taitaakin olla ihan oma syy vetämättömyyteenkin, eiköhän se pesänrakennusviettikin kohta nosta päätään. :) Tunnustaa täytyy, että suunnitelmista huolimatta en saanut täksi talveksi ommeltua neidille takkia vaan piti mennä isoveljen vanhalla (josta en erityisemmin pidä). Syytän raksaa, tuota aika- ja ajatussyöppöä. Olenkin nyt nauttinut kun sain ompelujumin selätettyä. :)