torstai 12. kesäkuuta 2008

Itsellekin välillä

Aika kuluu, eikä tämä maha enää kovin kauan ole, joten pitää varautua synnytyksen jälkeiseen aikaan. Siihen niin ihanaan vaiheeseen, kun mikään entisistä ei vielä mahdu päälle, eikä äitiysvaatteissakaan viitsisi enää kulkea.


Tämä tosin on äitiyspaita, kaulus vain jäi lörpöksi mutta onneksi sain vinkin korjata sen napilla. Aarrelaatikosta löytyikin nätti nappi.



Ja tämä murheenkryyni. En tykkää sitten yhtään. Nappeja vaille valmiina enkä tiedä ompelenkokaan. Malli A-linjainen, Ottobresta 2/2008. Taskuista näkyy vuorikangas mutta ei kiinnosta korjatakaan. Kälylle tätä tarjosin, jos kiinnostaa niin ilmoita, muuten taitaa joutua kierrätyskeskukseen. Napit saat ommella itse paikalleen. Vuorikangas kirpparilta, päällikangas kierrätyskeskuksesta. Lippis valmistui aikaisemmin (saat P senkin jos haluat takin pariksi).



Mekko on jo viime vuodelta, tämäkin Ottobresta 2/2005. Ryppykangasta joten meni mukavasti tänäkin kesänä mahan kanssa. Kiva käyttää myös housujen ja pitkähihaisen trikoopaidan kanssa.



Ihan tavan puolihame. Kankaasta mummu oli leikannut kokoessun, vaan kun minulta niitä löytyy jo pari tein helmasta hameen itselleni. Koko on suuri, olin tän leikannut pikkuveljen synnytyksen jälkeen ja se oli käynyt isoksi ennen valmistumistaan. En laittanut vuorta, käänsin vain vinonauhalla. Kaava myöskin Ottobresta, 4/2004.



Hame kierrätyskeskuksesta, leikkasin vain vyötäröosan pois ja korvasin resorilla. Lyhensin samalla polviin asti ulottuvaksi. En kyllä käsitä kenelle sopivat ne puoleen pohkeeseen ulottuvat hameet joita kirpparit ovat pullollaan.



Kuten huomaa, olen koettanut urakalla tyhjentää keskeneräisten laatikkoa. :)

Ei kommentteja: