maanantai 16. kesäkuuta 2008

Operaatio leikkimökki

Tässäpä sitten niitä kuvia joita on kaipailtu. Alkuperäinen tarkoitus oli tosiaan tehdä pieni mökki jonka helposti peräkärryllä siirtäisi sitten oikeaan kotiin. Lähti vähän mopo käsistä. Tän voi sahata kuitenkin keskeltä kahtia mikä edes vähän helpottaa kuljetusta. Kovassa käytössä mökki on jo, minkä huomaa kyllä ympäristöstä...


Ylhäällä olevasta aukosta tulee liukumäki. Kuistin köysitikkaita pitkin pääsee yläkertaan lattiassa olevasta aukosta. Minusta tämä kulma on jotenkin karu, ehdotinkin jo yhtä ikkunaa alakerran seinälle. Linkkejä kivoihin kuisteihin saa laittaa, jotain aika yksinkertaista on ajateltu mutta ei vielä päätetty. Ylhäältä laudat eivät vielä ole kiinni. Rimat vielä puuttuvat. Kulmalaudat ja ikkunalaudat vielä mietityttävät. Kierrätyskeskuksesta hankitusta ovesta olen jo poistanut maalit.



Vastakkainen kulma. Katto nousee nurkasta nurkkaan. Köysitikkaiden nurkka on matalin, ja liukumäen nurkka korkein. Liukumäen voi siirtää tällekin sivustalle jos se myöhemmässä sijoituspaikassa tuntuu järkevältä.  Nyt siihen tulee ikkuna.



Tässä vaiheessa oli vasta runko, lattiat ja katto paikallaan. Leikkiähän siellä toki jo sitten pystyi.



Leikkimökki ja maja samaan rakennukseen yhdistettynä. Väri tulee olemaan valkoinen, maalit on jo ostettuna ja minä poikien kanssa olen luvannut maalata mökin. Vielä ei ole lupaa saatu.

Ei kommentteja: