sunnuntai 17. elokuuta 2008

Taskuvaippoja vauvalle

Viisi taskuvaippa Kestovaippainfon tsi-fuzzibunzin kaavalla. Norsut-PUL Taikapilvestä, Myllymuksujen kangas. Fleece joskus Ottobresta ostettua. Tarrat Aplixia ja kuminauhat keittopyykin kestäviä.Kantopaneelia olen aloittanut, tuli vain ongelma kun kolme vuotta sitten Haltilta tilaamani vetoketju olikin väärä. Onneksi Shelbyltä saa Salmen vetoketjuja, yritän ensi viikolla selvitä Tuiraan ostoksille. Testasin jo yhdellä sieltä ostamallani ja kävi hyvin yksiin, pitää vain hommata oikean mittainen. Kantokaulurinkin ompelin, siitä sitten kuvia kantopaneelin kanssa.


Vauvalle on iso läjä keskeneräistä vaatetta. Leikkaan aina useammat kerralla ja ompelen sarjatyönä. Nämä odottavat seuraavaksi resorikantteja. Ihana se uusimman Ottobren (4/2008) kokopuvun kaava, taisin vähän innostua... Vielä kun saisi muutettua sen raglanhihaiseksi ja kaula-aukon nepparit raglansaumaan niin tykkäisin vielä enemmän. Mun oli tarkoitus tutkia joku raglanhihainen paidan kaava ja koettaa niistä yhdistää täydellinen kaava. Se jäi nyt, mutta pitänee joskus kokeilla.


Rattaisiin ostin eilen kankaan, sitä pääsen tekemään kunhan saan nuo keskeneräiset pois alta. Rattaiden makuupussikin on muuten valmis mutta odottelee vöille reikiä, tarkoituksena on laittaa rattaisiin valjaat ihan vain kaiken varalta.

Ei kommentteja: