maanantai 8. helmikuuta 2010

Nukelle vaatteita


Leveälahjehaalareita, takana nepparikiinnitys Kamin muovinepeillä.


Raglanhihaisia puseroita. Takaa kokonaan auki ja kiinnitys nepeillä.
Kaavat molempiin olen itse piirrellyt. Raita- ja kukkakankaista oli vaatteita kahdet kappaleet, olen jo onnistunut antamaan toiset eteenpäin. Taisin ommella nuo jo ennen joulua mutta esittely jäi. Valmiita vaatteita on jokunen, hirmuinen kasa odottelee peitetikillä ompelua. Alkoi vain taas kone vihoittelemaan, sillä on kyllä vähän turhan herkkä luonne.

5 kommenttia:

Anama kirjoitti...

No minä jo ehdinkin ihmetellä, mihin oikein olet hävinnyt! :) Kivan näköisiä vaatteita.

joska kirjoitti...

Kiva, että joku on kaipaillut. ;) Peitetikkikin suopui minulle joten valmistakin on tänään tullut vaikka neiti ei annakaan ommella kuin hetken kerrallaan. Vielä kun saisi kuvailtuakin. Tuosta kuvaamisesta tulee monesti iso härkänen kun ne ei kovin häävejä ole.:/ Pitää yrittää olla välittämättä ja opetella hiljakseen.

PikkuHoo kirjoitti...

Nämä nukenvaatteet on ihania! Mullakin on ollut hiljaiseloa blogin päivityksen suhteen! Ompleuinspis on ollut hakoteille ja peitetikkonekkin on juonitellut! Ehkäpä se inspis vielä löytyy!

Joska kirjoitti...

Inspis oli kateissa pitkään täälläkin, nyt onneksi löytyi. :) Jotenkin blogin päivittämisen kynnys vain nousee korkealle kun edellisestä päivityksestä kuluu aikaa pitkästi.

Karpalokatit kirjoitti...

Hei.Saisinko luvan käyttää tuota sinun löytämääsi Taruverhojen kuvaa?Etsin samanmoisia verhoja enkä muita kuvia netistä löydä.