keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Pumpulipilvi

Testasin Ottobren (1/2010) lehden Pumpulipilvitunikaa. Hieman epäilytti kaavan leveys joten en raatsinut kallista kangasta tuhlata. Päädyin pehmeäksi kuluneeseen pussilakanaan jonka todennäköisesti olen ostanut joskus kierrätyskeskuksesta. Harmitti vain myöhemmin, etten huomannut läikkiä kankaassa. No, saapi hienostella hiekkalaatikolla ensi kesänä. Ompelin kaulukseen pari ylimääräistä kierrosta kuminauhapoimutusta joten sain läikät aikalailla piiloon.
Kaunis malli.

Hieman vain on taattuun Ottobre-tyyliin leveä. Seuraavaan versioon tietääkin sitten kaventaa reilusti. Hihansuu on sopiva, mutta muuten voi ottaa surutta pois leveyksiä. Mekko on kokoa 86, kaava näytti M-kokoiselta naistenpuserolta. Ikinä ennen en ole kuminauhapoimutuksia tehnyt joten en osannut ennakkoon kaventaa. Kummasti leveys poimutuksen kohdalla hävisikin mutta on sitä kyllä liikaa tuolla muualla.
En minä halua olla kuvattavana! Tyhmä äiti kun ei anna kameraa!

5 kommenttia:

Anis kirjoitti...

Voi miten ihana! Minun silmään ei tuo leveys haittaa ollenkaan :)

Joska kirjoitti...

Kiitos. :)

Sani kirjoitti...

Tosi nätti :).
Minunkaan mielestä ei liian leveä, tuota kaavaa täytyykin kokeilla!

Alma kirjoitti...

Tulipas siitä kaunis! Pitäisi itsekin testata, mutta milloin... liian vähän aikaa... mulla niitä keskeneräisiä töitä piisaa.

joska kirjoitti...

Kiitos kehuista. Pitänee vielä tutkia tunikaa tarkemmin kun jo kaksi väittää ettei se olekaan liian leveä. ;)
Alma: sellaistahan se tuppaa olemaan. Hirmuinen lista suunnitelmia, iso pino keskeneräisiä ja uusia vain tekisi mieli aloittaa vaikka entisetkään eivät vielä ole valmistuneet.