perjantai 19. helmikuuta 2010

Vihreät on vaatteheni kaikki...

kaikki ylläni on vihreää... Lastenlaulu tuli näistä housuista mieleen. Eivät ole lapset tainneet ennen saadakaan kaikki samasta kankaasta tehtyjä vaatteita. Oikeasti tein housut pojille ja sitten jämäpalasesta neidille. Kangasta jäi hieman, olisi pitänyt samaan syssyyn tehdä nukellekin. Minä kun inhoan niitä pieniä paloja joita kertyy liikaa nurkkiin. Mieluusti yritänkin käyttää koko kankaan kerralla pois.


Kaavat omia. Kankaan olen ostanut luonnonvalkoisena Hilcon velourina huúto.netistä ja joskus sitten värjännyt sen vihreäksi. Pinta muuttui, muistuttaa enemmän talvifroteeta. Resorit ja vetskari jostain eksyneet mukaan. Vetoketjuja on aika onnettomasti, varsinkaan resoreihin sopivia. Pitänee pitää silmät auki kirppareilla josko löytyisi pussillinen sopivia.

6 kommenttia:

RouvaM kirjoitti...

Jos sinulta löytyy harmaita pieniä tilkkuja jostain nurkasta, josta et oikein mitään saa väkerrettyä, niin täällä olisi yksi, joka oikein mielellään ostaisi ne pois jaloista pyörimästä tai lähettäisin puolestaan jotain isoja kankaanpalasia sinulle.

joska kirjoitti...

Ainakaan äkkiseltään en hoksaa, että olisi harmaita kankaanpalasia. Aika vähän olen harmaasta mitään tehnyt, tummanharmaa villaneulos on muuttumassa imetysmekoksi ja jämästä suunnittelin tyttärelleni mekkoa. Harmaa on kyllä hyvä väri, taitaa vain olla kaikki harmaat vaatteet ostettu kirpparilta. Harmaata lycraa saattaa pala löytyä. :D

Anama kirjoitti...

Hyvin olet kangasta saanut tuhottua. Käypä kurkkaamassa blogiini: siellä olisi sinulle haaste!

joska kirjoitti...

Kiitos haasteesta. Mun käyttäjätunnuksen kuvatiedostoissa on vain blogia varten otettuja kuvia ja tuo kyseinen kuva on blogissa ollutkin. Jääpi jatkamatta. :)

Pilvi kirjoitti...

Juuri perjantaina bongasin Isokadun Secondhand storesta looshin, jossa oli erilaisia ompelutarvikkeita myynnissä. Paljon myös vetoketjuja! Tosin ärsyttävästi nipuissa erilaisia, en onnistunut löytämään sellaista mitä itse olisin tarvinnut... mutta ajattelin vinkata!

joska kirjoitti...

Kiitos Pilvi tiedosta. :) Kait mun on sinne keskustaan lähdettävä joku päivä kun kertyy kaikenlaisia asioita. Ei millään viittis ja kerrytän sitten niin pitkän listan etten saa sitä kerralla hoidettua. ;) Pääsis yksin ni olis ehkä vähän nopeampaa mutta näillä pakkasilla lasten kanssa ei huvittaa normaaliakin vähemmän.