torstai 6. tammikuuta 2011

Omenatakki

Pitkästä aikaa täällä. Keskimmäinen sai talveksi omenakankaasta takin. Hän halusi ehdottomasti hiippahupun. Sivusaumoista löytyy resorikantatut taskut. Harmi, että kullanvärinen vuori on jäänyt kuvaamatta, sen herra valitsi itse, ei tarvinnut miettiäkään muita vaihtoehtoja. Lämmikkeenä vanhaa päiväpeittoa. Harjoittelin kameran säätöjä joten kuvien väreissä on eroa. Yllättävän hyviä kuvia pokkarillakin saa sisällä kun malttaa tutustua ohjekirjaan...Kangas: Löytöpalan palalaarista pari vuotta sitten, kullanvärinen vuori kirpparilta ja sisus vanhaa päiväpeittoa.
Tarvikkeet: Vetoketju Ompelutalosta, ihan tätä projektia varten ostettu
Kaava: Oma

Kesä ja syksy meni lujaa ohi, jospa nyt keväällä olisi blogillekin enemmän aikaa. Keskittyisi vaikka omien taitojen hiomiseen kuvaajana eikä suotta kokisi siitä paineita. Kieltämättä harmittaa, ettei viime vuodelta ole kuvia. Blogista on kiva itsekin jälkeenpäin tutkia mitä sitä tulikaan tehtyä. Kaikkea vanhaa ei jaksa kuvailla, mutta jospa jotain.

8 kommenttia:

Lepäävä Esteetikko kirjoitti...

Kivaa, että näyt taas :) Mukavaa ja paineetonta bloggailuvuotta 2011toivotan. Takki on hieno, mutta kullanvärisestä vuorista olisi kyllä välttämättä ollut saatava kuva!

Ruohonvihreä kirjoitti...

Hieno takki! Tervetuloa takaisin langoille! :)

PaaPii kirjoitti...

Hieno!!

SuMi kirjoitti...

Velkam päk. Sun töitä olen odotellutkin :)

Anama kirjoitti...

Hei sinäkin olet täällä taas, kiva! Hieno tuo omppukangas. Kuten myös takki.

Anonyymi kirjoitti...

No kiva kun olet taas postannut. Mäkin olen käynyt kattoon täällä aina silloin tällöin.
Miten myyntiprojekti?

t. pauliina

Unikuu kirjoitti...

hei.mulla on sulle tunnustus blogissani.

joska kirjoitti...

Kiitos ihmiset. Mukava että on kaipailtu. :) Hirmuinen läjä merinovillaa on valmistunut, sitä on vähän tylsä kuvata mutta pitänee, jotta näen tehneeni jotain. Saumuri vähän temppuilee, joten se hidastaa ompeluksia.