torstai 17. maaliskuuta 2011

Pääkalloja

Omille pojille ja yhdelle kummipojalle syntyi viime vuonna fleecepaitoja.

Harjoittelin resoriterettä ja vetoketjun laittamista tuonne kappaleiden sisälle:Samoin resorin istuttamista keskelle kappaletta:


Paita kokonaisuudessa:


Fleece Löytöpalan palalaarista parin vuoden takaa. Kangas vietti ensimmäisen elämänsä lasten majatarpeena ja pojat olivatkin ensin vähän myrtsejä kun leikkelin paidat. Ihan itse ostin kankaan ilman että lapset olivat mukana. Hirveästi en pääkalloista välitä mutta kerran lapset tykkäävät niin olkoot. Hahmokankaaksi kuitenkin varsin inhimillinen. Kaava oma.

6 kommenttia:

minakaa kirjoitti...

Hyvältä näyttää :)

Henni kirjoitti...

Malli näyttää oikein hyvältä!

Meillä olisi blogissamme sinulle jotain :) Kiitos hyvistä ohjeista!

joska kirjoitti...

minakaa: kiitos! :)

Henni: Kiitos tunnustuksesta!

Anonyymi kirjoitti...

Kummipoika on kysellyt, että tekisiköhän se kummitäti ensi vuodeksikin jonku yhtä makeen fleecen. Tuo kun meinaa jäädä jo pieneksi. :)

pauliina

joska kirjoitti...

Fleece sitten kelpasi kun sai totutella ajatukseen. ;) Pitääpä katsella löytyisikö jotain kivaa kangasta. Tietysti jos riittää, että kangas on vain lapsen makuun niin löytyy helpommin. Siinä vain on pelko, että äidin silmiä sitten särkee kun kangas on täynnä Batmaneja tms. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mun ei onneksi tarvi katella sitä kangasta kovinkaan paljon, kun pitää sitä fleeceä koulussa takin alla. Joten mulle ihan sama millasella kankaalla se on varustettu. ;)