sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Olipa kerran yöpaita


Alkuperäinen Nanson pyjamapaita

muotoutui neidin paidaksi

ja pariksi pipoksi. Toinen kokoa L ja toinen M.

Paidan helmassa ja hihansuissa sai hyödynnettyä pyjamapaidan käänteitä, samoin isommassa pipossa. Kannatan tätä tekniikkaa lämpimästi, erityisesti jos ei ole peitetikkikonetta tai ei tykkää kaksoisneulalla ommella. Kanttasin tosin kauluksen, mutta senhän voi tehdä myös erilailla. Vaate myös valmistuu hetkessä. Paita kierrätyskeskuksesta muistaakseni 0,05e hintaan joten vaatteille ei liiemmin hintaa tullut.

10 kommenttia:

Unikuu kirjoitti...

ihana kangas <3 ja hienoja vaatteita.

hyvää hyötykäyttöä.jeejee.. :D

joska kirjoitti...

Kiitos. :) Itsekin tykästyin kankaaseen ja oikein väsyneenä päivänä on mukava vetää nukkuvat puput pipo päähän. ;)

Keppiheppa kirjoitti...

Ihana "muuntautumistarina"

joska kirjoitti...

Kiitos Keppiheppa :)

~Maria~ kirjoitti...

Hienoja! Erityisesti nuo pipot ovat supersöpöt!

SuMi kirjoitti...

Ihana kangas!

Sulle pitäis huomenna tulla postia.

joska kirjoitti...

Kiitos ~Maria~ ja SuMi. :)

Sakru kirjoitti...

Hauska tuo pupukangas ja hieno kierrätysidea! Tosiaan, kirpparilta vois alkaa katteleen vanhoja trikoovaatteitakin uusiomielessä. =) Ihastelin myös noita ihania bodeja ja puolipotkareita. Jäänkin seurailemaan blogiasi.

inkeroinen kirjoitti...

Tuo kangas on kyllä tosi söpöä! Ja hieno on tuo prinsessamekkokin uudemmassa postissa. Meillä tuo nelivuotias on jo pari kuukautta kärttäny anniinaballeriinamekkoa, en oo vaan vielä löytäny vaaleanpunaista tylliä kirppareilta! valkoista kyl löytyis mutta eipä kelpaa :D

joska kirjoitti...

Sakru: Kierrätysmateriaalit on parhaita, minä olen aina niin valtavan tyytyväinen itseeni kun olen niitä käyttänyt. Kaupasta ostetuista materiaaleista ei tule samanlaista hyvänolontunnetta. Tämä saattaa tosin johtua myös piheydestä. ;)

inkeroinen: Apua, vielä ei meillä olla niin pitkällä että vain vaaleanpunainen kelpaisi. :D Materiaalilaatikossa oli ohutta valkoista tylliä ja kaksi nuorinta haluavat sitä molemmat. Onneksi on kaksi palasta. Vielä olen ominut niitä itselleni, josko tekisi alushameen prinsessamekon alle.