torstai 2. toukokuuta 2013

Alviina

Mekkotehtaan Alviina ei varmaan esittelyjä kaipaa. Mekkotehtaan mallit ovat varsin leveitä joten otin pienemmän koon ja pituuden isommasta.

Kangas vaihdettu kaverilta. Nappi todennäköisesti kirpparilta.

Tuomio: Tyttären mielestä kaikista surkein mekko, kuosi oli enemmän äidin mieleen kuin Neidin. Voi käyttää jos muita ei ole puhtaana tai jos haluaa hienompia säästellä esimerkiksi veljen synttäreille.

8 kommenttia:

unisukka kirjoitti...

Voi ei. Minun makuun tämä on kaunein malleista. Auttaiskohan jotku röyhelötaskut tai muut hörhelöt..?

joska kirjoitti...

Joku pitsijuttu saattaisi parantaa mielialaa. Neito kyllä käytti mekkoa mutta muisti joka käänteessä sanoa sen olevan varsin ruma, kangasvalinta hiertää. Tämä sentää menee päälle toisin kuin se takki. :)

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Tuo on minustakin suloisin niistä malleista juuri selkeytensä vuoksi! Aikuisen silmään tuli nätti. Kunpa nämä kangasmieltymysten yhteentörmäykset osaisikin nähdä aina edeltä, ettei tulisi tehtyä turhaan...

joska kirjoitti...

Tällä mallilla aion tehdä jonkun toisenkin mekon, malli on minunkin suosikkini. Esittelin kyllä kankaan neidolle etukäteen joten sikäli moinen inhotus tuli yllätyksenä. Tai sitten ne toiset mekot olivat niin paljon ihanampia. :p

unisukka kirjoitti...

Piti vielä kommentoimani, että tosi mukavaa, kun taas olet bloggaillut! Musta sun tekemät jutut on niin kivoja, että ihana nähdä, mitä kaikkea syntyy :)

NorppaStiina kirjoitti...

Voi harmi, ettei neiti tykkää. Minusta tuo on kaunis! Tuo pitsi-ehdotus on hyvä, koita sitä. ;)

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Ja tosiaan ihana seurata! Terveisin vaaanha fani. ( milloinkohan löysin edellisen blogisi? Ehkä viime äitiyslomalla 2009?)

joska kirjoitti...

Ootte ihania! Kiitos. :) Pitäisi vissiin kuvailla uusiakin ompeluksia, ne vain on vähän tylsiä. Tehdas tuotti miehelle 6 t-paitaa ja pienimmälle 10 pitkähihaista ja 2 t-paitaa. Harrastuksia tosin haittaa edessä oleva muutto ja kahden asunnon peseminen. Ehkä tätä blogia kannattaa kuitenkin ylläpitää vaikka välillä tuntuukin työläältä. Lähinnä valokuvaus tökkii.

Norppastiina: Kiitos, pitänee tehdä vaaleanpunainen hörsylä mekkoon jos se uhkaa kokonaan jäädä pitämättä. :)