torstai 15. huhtikuuta 2010

Kiitos

Minua on onni suosinut.

Tikbumsa -blogin Sanilta voitin kivan
kassin ja Tikkuritehtaan Amelielta ison kasan kaikkea ompeluaiheista. Olin kiltti ja annoin miehellekin osan suklaasta enkä syönyt kaikkea yksin. Ihanaa pilvitrikootakin sain, siitä teen jotain kivaa neitoselle, muutkin tulevat kyllä käyttöön. Kiitos molemmille! Hauskasti molemmat paketit tulivat täältä Oulusta.

Karhulta sain tunnustuksen. Kiitos hurjasti!

Valokuvaaminen tökkii. Olisi uusi hieno kamera ja valoakin riittää. Ei vain saa aikaiseksi. Tämäkin postaus on jäänyt ihan vain odottamaan arvontavoittojen kuvaamista mutta eihän kiitoksia kehtaa enää kauempaa makuuttaa.

Ommellut kyllä olen sekä piirtänyt kaavoja. Neitonen on saanut housuja, hameita ja mekon. Keskimmäinen takin. Kummityttö housuja ja hameen. Itselleni imetyspaitoja sekä pari imetysneulemekkoja (joita en voi käyttää kun villa kutittaa liikaa). Lisäksi järkyttävä kasa neuvolakortin kansia, tuttiketjuja, tuttipusseja, pitkiä pipoja...

Kesken ovat omien poikien ja kummipojan fleecetakit (pääkallofleecestä) ja juuri leikkasin esikoiselle rymyhousut ulos softshellistä ja cordurasta. Suunnitteilla on neitoselle takki ja uikkarit. Kankaat jo on, kaavatkin taitaa löytyä. Haikailen takkiin keltaista vetoketjua, mutta ennen sitä täytyy katsastaa kaupungin kenkävalikoima. Marimekolta olen joskus ostanut harmaan kiemurasametin mistä aion takin tehdä.

Blogi tauottaa ennalta määräämättömän ajan. Voihan olla, että innostun valokuvaamaan kun olen tänne julkisesti kertonut laiskuudestani.

4 kommenttia:

Anama kirjoitti...

Minusta tuo kyllä kuulostaa joltain aivan muulta kuin laiskuudelta! Ihan meinasi hengästyä tuon luettelon edessä. :) Kunpa olisikin aikaa saada noin paljon aikaan...

Matleena kirjoitti...

Vastavierailulle tänne blogiisi päädyin ja kiva blogi onkin! =) Enpä minäkään toimintaasi laiskuudeksi sanoisi!!! ;)

joska kirjoitti...

Kiitos Matleena. :) Laiskuus on valokuvaamisessa, ommeltua on kyllä tullut.

Hämmentävää, etusivulla oli että kaksi kommenttia tekstissä, yksi kuitenkin vain näkyy. Outoa.

joska kirjoitti...

Olihan se Anaman kommentti täällä, mikähän bugi tässä viimeksi oli. Olen tosiaan ommellut niin että välillä jo ihan kyllästyttää, saisi vielä valokuvattuakin. Yksi blogin tärkeimmistä tehtävistä on kuitenkin oma arkistointi, näkee että jotain valmistakin tulee vaikka suunniteltujen lista kasvaakin suurella tohinalla.